Ontdek Groeikracht: webinar en vragenuurtjes

Wil jij het onderwijs op jouw school naar een hoger niveau tillen? Ben je op zoek naar manieren om een onderzoeks- en verbetercultuur op school te creëren? Dan is Groeikracht iets voor jou! Maak kennis met Groeikracht tijdens het gratis webinar op 7 maart of kom naar een van de gratis vragenuurtjes op 28 februari of 7 maart.

 

Webinar over Groeikracht

Op donderdag 7 maart 2024 van 15.00 tot 16.00 uur organiseert Groeikracht een gratis webinar waarin je alles te weten komt over Groeikracht. De ervaren expertcoaches vertellen je over het programma en er is ruimte om je vragen te stellen. Ontdek wat Groeikracht inhoudt, hoe de werkwijze eruitziet in de praktijk en wat je kunt verwachten.

 

Gratis online vragenuurtjes

Heb je al van Groeikracht gehoord, maar weet je nog niet zeker of het bij jouw school past? Voor iedereen die meer wil weten, organiseert Groeikracht gratis vragenuurtjes, speciaal voor het primair en voortgezet onderwijs. Het vragenuurtje voor het primair onderwijs vindt plaats op woensdag 28 februari van 16.00 tot 17.00 uur. Voor het voortgezet onderwijs staat het vragenuurtje gepland op donderdag 7 maart van 16.00 tot 17.00 uur.

 

Praktische informatie

Het webinar en de vragenuurtjes zijn gratis en vinden online plaats.

  • 28 februari – Groeikracht vragenuurtje PO (16.00 – 17.00 uur)
  • 7 maart – webinar Groeikracht: Samenwerken aan nog beter onderwijs! (15.00 – 16.00 uur)
  • 7 maart – Groeikracht vragenuurtje VO (16.00 uur tot 17.00 uur)

Maak kennis met Groeikracht en ontdek hoe jouw school kan profiteren van dit programma! Meld je via de knop aan voor het webinar en/of de vragenuurtjes.

 

Meld je aan