'Wegwijs met onderwijs en onderzoek'

Img 5881 Edit
Img 5863 Edit
Img 5850 Edit
Img 5839 Edit

Als standhouder op het NRO-congres was het geweldig om in contact te komen met bijna duizend professionals uit alle onderwijssectoren die direct of indirect betrokken zijn bij onderwijspraktijk, -beleid en/of -onderzoek!


NRO-congres

Tijdens de dag hadden deelnemers de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende sessies en lezingen die gericht waren op actuele en essentiƫle onderwijsthema's. Denk hierbij aan gelijke kansen, kennis en vaardigheden van leerlingen, en school als lerende en professionele organisatie. Onze aanwezigheid als standhouder gaf ons de mogelijkheid om te verbinden en te delen. Het enthousiasme en de nieuwsgierigheid van de bezoekers gaven een heleboel energie! We kijken nu al uit naar de volgende editie.


Pitstop

Aan het begin van het congres gaf Jeanne van Loon, programmamanager, een presentatie over Ontwikkelkracht. Via koptelefoons - die normaal gebruikt worden tijdens een silent disco - konden de bezoekers van het congres de presentatie goed volgen. Benieuwd naar de inhoud? Download de presentatie door op deze link te klikken.


Terugblik

Bekijk de after movie en lees wat ze er zelf over schrijven:

Lees het artikel