Wij zoeken nieuwe collega's voor ons team!

Wij zijn op zoek naar drie nieuwe collega's! Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in een dynamische omgeving en past één van deze functieprofielen bij jou? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Loketmedewerker

Wij zijn op zoek naar een loketmedewerker die scholen met een kennis- of ontwikkelvraag verder kan helpen. Kun je goed luisteren en vraaggericht werken? Help je mensen graag op weg met het vinden van de best passende informatie? Hou je ervan om samen te pionieren en heb je hart voor het onderwijs? Dan ben jij onze perfecte nieuwe collega!

Wat vragen we van jou?
Je neemt de telefoon op als scholen bellen voor informatie en houdt de Ontwikkelkracht-mailbox bij. Je gaat actief in op de vragen die scholen hebben over lerende aanpakken en kennisgedreven werken. Je kunt de vragen van scholen meteen beantwoorden of weet waar je de antwoorden kunt vinden. Je werkt mee aan het organiseren van gezamenlijke informatiebijeenkomsten voor scholen en je helpt bij het inrichten en aanvullen van de website, zodat scholen ook daar terecht kunnen voor informatie over Ontwikkelkracht. Ook houd je het overzicht bij van alle contactmomenten met scholen en de binnengekomen vragen. Daarbij werk je nauw samen met de programmasecretaris, de tweede loketmedewerker en de projectondersteuner.

Meer over de functie lees je op www.werkenvoornederland.nl. Reageer voor 27 mei 2024 op onderstaande vacature.

Bekijk vacature

  

Senior adviseur

Wij zijn op zoek naar een adviseur die de programmamanager en samenwerkende partners kan adviseren en ondersteunen bij het uitvoeren en doorontwikkelen van het programma Ontwikkelkracht. Je bent betrokken bij het verder uitwerken en uitvoeren van de strategische koers en je bent adviseur en sparringpartner van de programmamanager. 

Als een echte bruggenbouwer ben jij de verbindende schakel tussen de uitgestippelde koers, relevante ontwikkelingen in het onderwijsdomein en de dagelijkse praktijk. Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het funderend onderwijs en je kunt deze vertalen in heldere en toegankelijke adviezen. Je adviseert vanuit overzicht, je stelt de juiste, indringende en verdiepende vragen. Niet alleen over de inhoud, ook over patronen, systemen en krachtenveld. Hou je ervan om samen te pionieren en heb je hart voor het onderwijs? Dan ben jij onze perfecte nieuwe collega!

Wat vragen we van jou?
Je bent een nieuwsgierige spin in het web, die in korte tijd een sterke informatiepositie weet te organiseren. Je legt de verbinding met beleidsontwikkelingen binnen en buiten het ministerie van OCW en je werkt aan de samenhang met andere Groeifondsprogramma’s. Je wordt overal bij betrokken om onze trajecten in samenhang succesvol te laten verlopen. Dit betekent dat je je goed moet voelen bij een flinke afwisseling in je werkzaamheden. Daarbij werk je nauw samen met de programmasecretaris en de netwerkmanager. 

Meer over de functie lees je op www.werkenvoornederland.nl. Reageer voor 28 mei 2024 op onderstaande vacature.

 

Bekijk vacature

  

Begeleider/trainer Expertscholen

Expertscholen is een onderdeel binnen het programma.

In dit team begeleiden we scholen uit het primair en voortgezet onderwijs die een expertise hebben die geworteld is in onderzoek, beproefd en overdraagbaar is. Door groei zijn we op zoek naar een gedreven begeleider/trainer van de Expertscholen Ontwikkelkracht die met veel enthousiasme en toewijding de Expertscholen coacht en begeleidt bij hun opleiding en werkzaamheden. Houd je van afwisselend werk in een dynamische omgeving? Ben je goed in verbinden/coachen/begeleiden? Hou je ervan om samen tWij zijn op zoek naar een enthousiaste loketmedewerker om scholen te ondersteunen bij kennis- en ontwikkelvragen. Kun je goed luisteren en werk je graag vraaggericht? Vind je het leuk om mensen te helpen de best passende informatie te vinden? Werk je graag samen en heb je een passie voor het onderwijs? Dan ben jij de perfecte collega voor ons team!e pionieren, heb je organisatorisch talent en heb je hart voor het onderwijs? Dan ben jij onze perfecte nieuwe collega! 

Wat vragen we van jou?
Je bent een ondernemend en onderzoekend ingesteld persoon die graag met een groep onderwijsprofessionals werkt. Jij weet de vraag achter de vraag te achterhalen doordat je niet alleen kennis hebt van begeleidingsvraagstukken op organisatie-/ en teamniveau, maar ook vaardig bent in diverse gesprekstechnieken, methodieken en werkvormen. Je werkt niet alleen graag in een professionele, lerende organisatie, je kunt hierin ook gesprekspartner en klankbord zijn voor schoolleiders en teams. Je hebt basiskennis van organisatie- en veranderkunde. Je communiceert helder en tijdig.

Meer over de functie lees je op www.werkenvoornederland.nl. Reageer voor 28 mei 2024 op onderstaande vacature.

 

Bekijk vacature